Allmänna villkor

Villkor för webbutik

Allmänt om webbutik
Webbutikens produkter säljs av Fotosto fo-nummer 1496400-3.
Vi säljer våra produkter till myndiga privatpersoner i Finland.
Produktpriserna visas i samband med produkterna. På privatkundssidorna är produktpriset inklusive moms. På företagssidorna exklusive moms. Moms andelen syns i varukorgen och på orderbekräftelsen.
Vi förbehåller oss rätten till ändring av pris och fraktkostnader.

Hur du beställer
Produkterna beställs huvudsakligen via Internet på: www.fotosto.fi igenom kundkorgen.
Alla beställningar bekräftas via e-post, som anger produktpriset, leveranskostnader och produkter. Orderbekräftelse förutsätter anmälan av e-postadress när du beställer. Du samtycker för varje beställning till de befintliga beställningsvillkoren.

Orderbekräftelse
Vi skickar en orderbekräftelse via e-post, var du kan se:
• referensnummer
• bankkonto
• fakturans totala summa

Betalning
Banköverföring
Vi skickar produkterna när betalningen syns på vårt konto. Vi skickar inte produkter på postförskott.
Betalning till kontot FI72 4055 0011 6070 54 Fotosto,
orderbekräftelse information.

Om ingen betalning skett under 7 dagar efter beställningen, anser vi beställningen som annulerad av kunden.

Leverans
Vi skickar de beställda produkterna per post så snart som möjligt, oftast dagen efter mottagandet av order. Om någon vara i beställningen är slutsåld kontaktar vi dig. Beroende på banken kan din betalning märkas hos oss först efter 1-3. Förändringar av leveranstider informeras om på våra hemsidor.

Metod för leverans och fraktkostnader
Förpackningar och fraktkostnader beror på vad du väljer i listan, och de läggs automatiskt till den totala ordersumman. Du kan se fraktkostnaderna i din kundvagn när du har valt betalning och leverans metod. Vi skickar beställningar som ett paket.

Utbyte och retur
Kunden har enligt den finska konsumentskyddslagen 14-dagars bytes och returrätt. Returrätt gäller endast ursprungliga oanvända produkter.

Vid retur, bifoga följande information:
• kontonummer, namn, adress och telefonnummer
• bankkonto
• samt en kopia av orderbekräftelsen
Returnera till:
Fotosto
Centralgatan 83
10300 Karis

Vi kan inte acceptera returer över 14 dagar efter leverans. När en retur accepteras och behandlats, återbetalas pengarna direkt tillbaka till ditt konto.

Problem på grund av transport av defekta produkter
Om produkten försvinner under transport, skadas eller kunden har fått fel produkt, ska kunden omedelbart meddela felet till info@fotosto.fi eller per post till:
Fotosto
Centralgatan 83
10300 Karis

Produkt Rättelse av fel
Om produkten som levereras är skadad, kan du göra en fel anmälan på produkten dvs. kundretur på posten. Frakten betalas av Fotosto. Vänligen informera oss, om du vill ha dina pengar tillbaka, eller vill att vi skickar en ny produkt i stället för den felaktiga. För återbetalning av pengar ange kontonummer.
Meddelan om felaktig leverans eller produkt måste göras inom 14 dagar efter mottagandet av produkten. Om förpackningen är skadad vid leverans måste reklamation till posten göras genast.

Övrigt
Vi förbehåller oss rätten att ändra leveransvillkoren. Kunden måste kunna läsa gällande villkor.

Fotosto hanterar all kundinformation konfidentiellt.

 

Ansvarsfördelningen vid företagsärenden

Företagssidornas priser exkluderar moms.

Produkter och tjänster säljs alltid som de är. Fotosto är inte ansvarig för om produkten eller tjänsten är felaktig och/eller sliten p.g.a. användning. Fotosto:s ersättningsansvar begränsas alltid av innehållet av dessa villkor. Produktfelsansvaret begränsar sig till köpesumman minus avdrag för eventuellt nyttjande av produkten.

Fotosto är inte pliktig att fylla i ett avtal där jos se kohtaa ylivoimaisen esteen, jota se ei voi kohtuudella voittaa. Fotosto är inte skyldig att ersätta kunden p.g.a. skada eller kostnader orsakade av kunden, och har rätt att häva avtalet.

Genom att göra en beställning och/eller offerförfrågan, godkänner kunden automatiskt Fotosto:s avtalsvillkor.